vrijdag, 01 juli 2022

www.qajaq.nl

         
  • Nederlands
... Home arrow Downloads
Waar is bouwmateriaal te vinden PDF Print E-mail
Written by Administrator   
donderdag, 08 oktober 2009

We krijgen naar aanleiding van deze site regelmatig vragen over leveranciers van materialen.
Door middel van deze pagina willen we een lijst met leveranciers opbouwen die materialen kunnen leveren voor de bouw van SOF kajaks en kanos.
Qajaq.nl is geenszins commercieel betrokken bij genoemde leveranciers en kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de kwaliteit van de geleverde produkten of problemen die daaruit voortvloeien.
Verder vragen wij gebruikers van deze informatie om mee te helpen deze actueel te houden en wijzigingen en nieuwe informatie aan ons door te geven via het contact formulier.

Houtleveranciers
Voor een goede kwaliteit hout en houtsoorten die niet of moeilijk via de lokale houthandel of doe-het-zelf te krijgen zijn. (er zijn er waarschijnlijk wel meer in Nederland)
Arnhem Fijnhout
Amsterdam Fijnhout

Voor een behoorlijke kwaliteit tegen iets gunstiger prijzen
Pont Meijer bouwhandel (. Alleen gangbare houtsoorten)

Nylon doek

belone.net - Narcis Fors levert een niet al te zware doek kwaliteit (340gr/m2). De website is momenteel alleen nog in het Spaans (aan Engels wordt gewerkt). Maar via het contact formulier kan je in het Engels met je vragen en bestelling terecht.

groenlaender.de - Thomas Grögler levert een lichte kwaliteit nylon doek, eventueel met kleur.

Beide doeken zijn door qajaq.nl als test bekeken en voldoen voor SOF bouw (goed rekbaar in verschillende richtingen zonder plooien).
Het is aan u om te beslissen of u voor de lichtere of iets zwaardere kwaliteit gaat al naar gelang het gebruik van de kajak of kano.


Veel  succes met bouwen !!

Last Updated ( donderdag, 08 oktober 2009 )
 
Next >
..